Rethink what a phone can do?!

PSfm - 14 / 03 / 2016

Waarom een Samsung telefoon beter is dan die van Apple? Vraag het na bij het Media Markt personeel van 49 verschillende vestigingen door het land. De afgelopen weken hebben de vaste Samsung Sales Agents van PSfm onder andere het personeel van de Media Markt getraind. Hoe ze dat gedaan hebben? Door middel van een effectieve, flitsende training. De nieuwste kneepjes van het Samsung vak zijn bijgebracht, in de vorm van de nieuwste telefoon sensatie.

Lees mee waar de nieuwste Samsung Galaxy S7 voor staat:

1. Dual Pixel Camera – Snelle Autofocus

De camera van de nieuwe Galaxy S7 beschikt over een techniek die de Dual Pixel genoemd wordt. Dit werkt zo: twee lichtgevoelige elementen in 1 enkele pixel zorgen voor een verdubbeling-per-pixel van de beeldregistratie. Dit resulteert in een razendsnelle autofocus (vergelijkbaar met het menselijk oog en wel 4x sneller dan niet-Dual Pixel camera’s bij slechte lichtomstandigheden). En dat terwijl de beeldsensor toch minder pixels nodig heeft. Direct resultaat door betere foto’s met weinig licht. Zelfs in de auto of in de kroeg sta je er goed op!

2. Charging; wireless en snel

De batterij van de Galaxy S7 kan supersnel opladen. Een lege Galaxy S7 is volledig opgeladen binnen 95 minuten, de krachtigere batterij van de Galaxy S7 Edge binnen 115 minuten. Weinig tijd? Een kwartier opladen zorgt ervoor dat er voldoende energie is voor een uur gebruik. Ook draadloos opladen is een hippe bedoeling. Binnen 130 minuten is een lege S7 volledig opgeladen, de krachtigere batterij van de Galaxy S7 Edge binnen 150 minuten = WIN/WIN.

3. Stof- en waterdicht (IP68)

Zonder onhandige dopjes nodig te hebben is de Galaxy S7 toch veilig tegen plotselinge stortbuien. Zowel de USB ingang als de SIM-lade en de hoofdtelefoon ingang zijn beschermd door interne rubber afsluitingen. Deze veiligheidsstandaard zorgt ervoor dat zand of vloeistoffen geen schade toebrengen aan je favoriete toestel. Dus raak niet in paniek bij het omstoten van een glas water: de Galaxy S7 overleeft zelfs 30 minuten in water op een diepte van 1,5 meter! anytime, anywhere.

Benieuwd naar dit gave toestel? Niet alleen PSfm medewerkster Oksana kan je er meer over vertellen, maar je kunt overal in NL bij onze collega’s terecht! De nieuwste Samsung Galaxy S7 is vanaf 11 maart overal verkrijgbaar. Beleef nu de wondere wereld van Samsung, rethink what a phone can do?!.