Disclaimer

Toepassingsbereik

Deze disclaimer is van toepassing op de door PSfm geëxploiteerde website. Verwijzingen naar sites die niet door PSfm worden onderhouden zijn louter ter informatie en ter gemak voor de bezoeker opgenomen. PSfm staat niet in voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele aanbiedingen die daarop worden gedaan. Door gebruik te maken van de website van PSfm gaat u akkoord met deze disclaimer.

 

De voorwaarden in deze disclaimer kunnen onaangekondigd aangepast worden. Wijzigingen zijn van kracht zodra deze op deze pagina gepubliceerd zijn. Deze disclaimer is ook beschikbaar in het Engels. Mocht de Engelstalige disclaimer verschillen vertonen met de Nederlandse versie, dan is de Nederlandstalige disclaimer leidend.

Eigenaar

De website van PSfm is eigendom van PSfm B.V. (KvK nr. 33280642).

Intellectueel eigendom

De informatie, afbeeldingen, lay-out, documenten, audio, video, tekst en software op deze website zijn intellectueel eigendom van PSfm. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van PSfm.

Aansprakelijkheid

Hoewel PSfm maximale zorg besteed aan de op de website getoonde informatie, kan niet voor de juistheid en volledigheid daarvan worden ingestaan. PSfm aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid.