Duurzaamheid

PSfm - 02 / 10 / 2019

Duurzaamheid is een breed begrip, maar het komt er in het kort op neer dat in een duurzame wereld mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht zijn, zodat we de aarde niet uitputten.

Duurzaamheid is in deze tijd niet meer weg te denken. Fabrikanten worden uitgedaagd om zich op dit belangrijke onderwerp te bezinnen.

 

Zo ook wij als fieldmarketingbureau. Wij mogen werken met fantastische A-merken en denken graag met onze opdrachtgevers mee over hun duurzaamheidsbijdrage. Zo zetten wij voor bijvoorbeeld ABInBev ‘Can Crushers’ in om bierblikjesafval met 70% procent te reduceren. En wat te denken van onze klant Nespresso, die een fiets heeft geconstrueerd van 300 gerecyclede koffiecapsules en deze capsules ook gebruikt voor de vervaardiging van aardappelschilmesjes.

 

Zelf hergebruiken wij promotiematerialen, kopen wij gerecyclede tasting cups, verpakkingen en kleding in en hebben wij een constante focus op een efficiënte planning waarbij het aantal te verrijden kilometers zo laag mogelijk gehouden wordt.

 

En door onze samenwerking met de EFMP (www.efmp.com) kunnen wij ook buiten de Nederlandse grenzen promotiemateriaal hergebruiken. Benieuwd of wij uw merk nog duurzamer kunnen maken, binnen de fieldmarketing? Neem dan contact met ons op.