Nieuwe Sales Manager

PSfm - 17 / 10 / 2019

Wij hebben Jesper Wijnen aangetrokken als Sales Manager ter versterking van het huidige sales team en als lid van het MT van PSfm. Zijn focus ligt op het versterken van het volledige sales team en het uitbouwen van strategische partnerships met diverse (nieuwe) klanten.

 

 

Jesper Wijnen

Jesper heeft zijn ruime fieldmarketing ervaring opgedaan bij de bureaus Dutch Moving Media en CPM Nederland waar hij werkzaam was voor significante A-merken. Eerder werkte hij ook voor sportmarketingbureau House of Sports in Ouderkerk a/d Amstel. Jesper studeerde Commerciële Economie in Amsterdam.

 

Jeroen Rijsdam, Commercieel Directeur bij PSfm, is zeer content met het aantrekken van Wijnen. “De kennis en ervaring die Jesper met zich meebrengt gaat niet alleen PSfm naar een hoger niveau brengen maar ook onze Account Managers helpen om zich nog verder te ontwikkelen.” “De expertise die Jesper heeft op het gebied van sales en fieldmarketing sluit perfect aan bij de toekomstplannen van PSfm en het zorgt voor een kwaliteitsimpuls in de gehele breedte van het bedrijf.”

 

Over zijn nieuwe functie zegt Jesper Wijnen: “Na een geweldige sabbatical van 10 maanden ben ik blij en trots om deel uit te mogen maken van het team van PSfm. Ik ervaar het als een voorrecht om mijn kennis te mogen delen en een sparringpartner te zijn van zowel de directie van PSfm als de ongeveer 20 project- en accountmanagers.” “De filosofie van PSfm spreekt mij ontzettend aan en ik kijk ernaar uit om voor de mooiste klanten de juiste merkbeleving te creëren en op die manier te bouwen aan een sterke klantrelatie.”