PSfm Traint

PSfm - 10 / 03 / 2020

PSfm Traint, onderdeel van PSfm en ook daadwerkelijk gevestigd in hetzelfde pand in Amstelveen.

Waar PSfm de ontmoeting tussen de consument en het product creëert zorgen we er samen voor dat deze ontmoeting ook daadwerkelijk het resultaat oplevert waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn.

PSfm Traint werkt voor prachtige merken als Samsung, Nespresso, AEG en ABInBev. Ze hebben verschillende trainingen opgezet, allen met de wensen en behoeften van de opdrachtgever in hun achterhoofd. Salestrainingen, Onboarding van nieuw personeel, maar ook leiderschapstrainingen en producttrainingen.

Hoe helpt PSfm Traint retailers en talenten om beter te verkopen?

PSfm Traint beziet de omzetuitdagingen van de retailer vanuit het oogpunt van de verkooppropositie. Welke verkoopmedewerker richt zich op kijkers en wie is meer gericht op kopers? Onze taak is om mensen daar te plaatsen waar ze het meest passen en om hun specifieke kwaliteiten optimaal te benutten.

 

De vaardigheden van een echte verkoper schuilen in het vinden van de juiste balans in verkoopgesprekken en presentaties. Hoewel de behoeften en emoties van de klant leidend zijn, zijn de overtuigende kwaliteiten van de verkoper altijd de bepalende factor bij het sluiten van een verkoop. Zijn / haar doel is om het afgesproken verkoopmodel te volgen en de deal te sluiten. Wij trainen verkoopmedewerkers op het vaststellen van en reageren op de behoeften van klanten en deze te gebruiken om verkoopresultaten te realiseren.

Competenties en talenten bij deelnemers ontwikkelen om zo de beste resultaten neer te zetten. ‘Eureka’ momenten bij deelnemers tijdens een training zijn de mooiste momenten die je met een training kunt behalen. Je ziet dat de stof die behandelt wordt, de talenten van de deelnemer en de werkzaamheden die worden uitgevoerd in het veld, bij elkaar komen en het laatste puzzelstukje valt op zijn plaats.

 

Meer weten?
Wil je meer weten over wie PSfm Traint is en waar ze voor staan? Wil je weten wat PSfm Traint voor jouw bedrijf en je medewerkers kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een kennismaking. De lekkerste koffie staat klaar.

 

www.psfmtraint.nl of bel op 020-426 03 00