De magie van PSfm

PSfm - 01 / 06 / 2016

Er was eens………

een organisatie. En die organisatie heet PSfm, een fieldmarketing organisatie waarbij 100% telt. Altijd.

 

Bij die organisatie werken mensen; jonge mensen, iets oudere mensen en ook nog een handjevol stokoude mensen. Althans in de ogen van die jonge mensen dan, hè!

En toch lijken ze op elkaar, want allemaal bezitten ze dezelfde magische krachten. En hoe dat kan? Dat is een magische samensmelting van de kernwaarden van PSfm.

Want ze denken allemaal op ieder moment out-of-the-box; ze zijn allemaal van nature enorm nieuwsgierig en bovenal erg eerlijk. Ze hebben de focus constant op het betreffende doel en zetten altijd door, ook al zit het soms even wat tegen. En natuurlijk beschikken ze over een enorme dosis lef en komen ze immer hun afspraken na. En last but nog least zijn ze uiteraard allemaal 100% resultaatgericht. Altijd.

Tja, iedereen weet dat je niet in sprookjes moet geloven. Toch doe ik dat. Altijd.

Want hoe mooi is de wereld als we daadwerkelijk altijd op ieder moment uiting aan onze kernwaarden kunnen en willen geven. Als we blijven vertrouwen dat we tot de 100% komen door het 100% inzetten van de kernwaarden? Dan ontstaat er een magische organisatie. 100% inzetten van onszelf is 100% PSfm. In intentie, in inzet en in doelmatigheid. En in geloven in jezelf. Want zolang wij allemaal in onszelf geloven, geloven we in elkaar en daarmee in de cultuur van PSfm. De cultuur die wij met elkaar creëren. De cultuur die PSfm krachtig maakt en waardoor we onze afspraak, om tot 100% te komen met onze klanten, onze medewerkers en met elkaar, oprecht kunnen nakomen en door kunnen geven.

Elkaar kunnen inspireren door van elkaar te leren. Door elkaar uit te dagen. Door elkaar feedback te geven op basis van vertrouwen. Door plezier te maken met elkaar. Door de lat hoog te leggen en hem iedere keer nog een stukje hoger te leggen. Soms bewust en soms onbewust. Maar altijd vanuit de magie van de organisatie PSfm. Of misschien is het gewoon cultuur.

Voor mij vanuit mijn rol van HR blijft het magie. En aan die magie draag ik graag bij door nieuwe collega’s te vinden door te zoeken in mijn glazen bol. Om ze vervolgens met mijn toverstaf te verbinden aan PSfm. En dat lukt soms wonderbaarlijk snel en goed en soms zit het wat tegen…..want helaas, magie laat zich niet dwingen…magie met mensen is er of niet. Waarbij mijn ultieme doel is om door middel van het naleven van de kernwaarden eraan bij te dragen dat mijn collega’s nog een lang en gelukkig arbeidsleven bij PSfm hebben.

Precies zoals ieder sprookje behoort te eindigen….

Human Resources PSfm