SONOS

SONOS

November en december, dé maanden om te knallen in de retail! Met de feestdagen voor de deur is het hard werken. En dan kun je wel wat hulp gebruiken van Rock Stars…

Agents
63 Agents
Landen
4 Landen
Sonos
Sonos

SONOS Sales

Rock Stars? Ja, PSfm verzorgde echte Rock Stars voor SONOS! Na een zorgvuldige selectie werd een groep van 63 fieldmarketeers geselecteerd als Rock Star. Die titel werd pas officieel toegekend na een tweedaagse training op het SONOS hoofdkantoor. Zodat zij in de tropenmaanden maar liefst 500 demodagen konden draaien! Met daarnaast nog eens 100 dagen in België en Luxemburg en 175 in Noorwegen, waarvoor we uiteraard samenwerkten met onze EFMP partner over de grens.

De Rock Stars waren allemaal individueel werkzaam, maar leken wel een grote Rockband! Samen hebben ze er alles aan gdaan om in die tropenmaanden te knallen en omzet te genereren. Altijd op een ontspannen manier, met de consument centraal.

 

Dat het een bijzonder project is blijkt wel uit de follow-up. Naast alle werkzaamheden zien de Rock Stars, Sonos, PSfm en onze EFMP Partner elkaar namelijk op een speciaal georganiseerd ‘after’ moment om nog samen te proosten op het behaalde resultaat!

 

Sonos was te gek. Wat een team, wat een mensen. Rond de feestdagen in de winkel staan en je targets ruimschoots halen én nog een beetje meer, petje af!

Jan Julius van Hemert | Sales Manager

Meer Informatie?

Stuur Jeroen een e-mail

of bel hem direct op 020 426 03 00