Hero B’tween Zero sampling

Hero B’tween Zero sampling

Zijn jou de blauwe Hero jassen op het station opgevallen? We hebben namelijk een succesvolle samplecampagne afgerond waarbij we de consument kennis lieten maken met de nieuwe B’tween melkchocolade repen in hun nieuwste Zero variant. Al trek?

Hero B’tween Zero sampling

 

Stel je even voor, het beste van twee werelden: een suikervrije granenreep met voedzame ingrediënten én een traktatie van melkchocolade. Het gaat om de B’tween Zero melkchocolade reep van Hero.

 

In onze sampleactie hebben wij reizigers op verschillende stations door het land mogen trakteren op deze reep. Hongerig onderweg naar school of werk, konden zij deze reep gratis proeven. Bepakt kwam het sampleteam in alle vroegte aan en daarmee kon het publiek worden voorzien van (een aanvulling op) hun ontbijt.

 

Tijdens onze activatie op Utrecht Centraal hebben we tof beeldmateriaal gemaakt, neem vooral een kijkje zodat je de ervaring bijna proeft!

De uitgezochte locaties en de forensen tijdens spitsuur, maakte de ideale combinatie voor het bereiken van de doelgroep. De reacties waren dan ook zeer positief én voor herhaling vatbaar. Die herhaling gaat dan ook zeker plaatsvinden.

 

Wist je dat B’tween ook andere (zero) varianten heeft?

  • Hero B’tween Zero Chocolade & Hazelnootpasta
  • Hero B’tween Zero Witte Chocolade
  • Hero B’tween Zero Yoghurt
  • Hero B’tween Protein Pinda & Chocolade
  • Hero B’tween Protein Noten & Karamel

Meer Informatie?

Stuur Fred een e-mail

of bel hem direct op 020 426 03 00