Grohe Service Merchandise Team

Grohe Service Merchandise Team

Grohe biedt een compleet assortiment sanitair oplossingen voor keuken en badkamer. Hun consumentendoelgroep is te vinden bij de doe-het-zelf winkels. Denk bijvoorbeeld aan de Gamma, Hornbach, Praxis etc. Een perfecte en opvallende productpresentatie bij deze winkels is dan ook van belang om te zorgen dat de consument de beste keuze kan maken voor de kwalitatieve producten van Grohe.

Grohe Service Merchandise Team

PSfm is verantwoordelijk voor het Service Merchandise team met vaste merchandisers voor Grohe. Onze merchandisers dragen de zorg voor het optimaal presenteren van de producten van Grohe bij deze doe-het-zelf winkels. In hun wekelijkse bezoekrondes zorgen zij dat de schappen van Grohe er netjes bij staan, richten schappresentaties in en plaatsen divers POS materiaal. Door de zichtbaarheid van Grohe op de winkelvloer te vergroten trekken wij de aandacht van de consument. Wat je natuurlijk terugziet in positieve verkoopresultaten.

 

Daarnaast delen onze merchandisers hun kennis over de Grohe producten. Zij geven productdemonstraties in de doe-het-zelf winkels aan de consument. Maar ook trainingen aan het personeel van de doe-het-zelf winkels, zodat het winkelpersoneel deze productinformatie over kan brengen aan de consument. Zo kiest de consument altijd het product wat bij hem past en weet gelijk hoe hij het moeten installeren.

 

Ons merchandise team zorgt er elke week weer voor dat de producten van Grohe opvallen bij de Gamma, Hornbach, Praxis en Bauhaus. Wil jij weten wat PSfm kan doen voor jouw merchandising behoeften?

Meer Informatie?

Stuur Fred een e-mail

of bel hem direct op 020 426 03 00