Retail Management

Retail Management

Retail is continu in beweging, net als wij. Met oog op winkels van de toekomst. Wij managen van strategie naar resultaat. PSfm is de specialist.

De specialist in Retail Management

Van strategie naar resultaat. PSfm bewaakt de strategie van A-merken en zorgt door het optimaal benutten van de personeelszaken (werven, opleiden, ontwikkelen van mensen, performancemanagement en salarisadministratie), winkelbeheer (diefstalpreventie, uitstraling en gebouwbeheer), productbeheer (inkoop, ontvangst van goederen, opslag en retouren), commercieel beleid (in samenwerking met het A-merk, prijs, promotie, schappenplan, marketing en presentatie) voor een optimaal resultaat.

Voor KITKAT opende PSfm de KITKAT Chocolatory Pop-Up Store. Maandenlang zijn we bezig geweest met de voorbereidingen. We hebben hierin het volledige management op ons genomen. Het project team is van start gegaan met de ontwikkeling van de KITKAT repen, het design, het recruitmentproces, het HACCP plan en het operationeel plan.

Door de flexibiliteit, snelheid van het projectteam, inhouse bereiding, goed ingewerkt personeel en een goed operationeel proces heeft PSfm bewezen de specialist te zijn op het gebied van Retail Management.

Neem contact met ons op voor:

  • Het opzetten van een winkel en de uitvoering van A tot Z
  • Het opzetten, de uitvoering en de afronding van een pop-up concept
  • Het opzetten, exploiteren en managen van shop-in-shop programma’s
  • Strategische adviezen bij een uitdaging op het gebied van retail
  • Strategische adviezen voor nieuwe retail experience concepten

 

Zoek contact