Sales

Sales

Targets halen? Laat het over aan de experts. Een representatieve verkoper en een transparant verhaal, dát werkt. Zonder push maar met charme.

Targets halen met plezier

Dat is wat onze mensen doen. PSfm houdt niet van opdringerige verkoop. Charme gecombineerd met een gezonde dosis enthousiasme bereikt meer. Veel meer, want op jaarbasis realiseren we meer dan 200.000 unieke verkopen.

Van abonnementen tot aan producten, ons team verkoopt. Zoals voor Samsung, waar we op witgoedafdelingen in grote elektronica winkels in-store demonstraties verzorgen. Met scherpe targets per medewerker die nagenoeg altijd gehaald worden.

Net als bij Nespresso waar onze in-store demo’s sinds al ruim 10 jaar het verschil maken. We zijn bijna kwijt hoeveel machines er wel niet verkocht zijn door de inzet van stijlvolle Nespresso Sales Agents. Maar ook verkoop van bijvoorbeeld KPN abonnementen of locatiebezoeken voor FOX Sports zijn ons niet vreemd. Altijd met direct meetbaar resultaat voor onze projectmanagers en inzichtelijk voor de klanten via ons M.A.R.K. systeem.

Schakel ons in voor:

  • B2C Direct sales to consumer (in-store, straat, winkelcentra, beurzen)
  • B2B Direct sales to business (sales force)
Zoek contact