LAYAR prijsvraag

PSfm - 04 / 01 / 2013

We zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën. Online rapporten, real-time tracking, web-based profielen … We love it! Dat is de reden waarom we onze nieuwe naam en website introduceren met een extraatje.

We zorgen ervoor dat we altijd op hoogte zijn van de nieuwste technologieën. Online rapporten, real-time tracking, web-based profielen … We love it! Dat is de reden waarom we onze nieuwe naam en website introduceren met een extraatje.

 

Wij opereren in het veld, op locatie. Om zeker te zijn dat we niet het contact verliezen met de online community, zijn onze campagnes altijd geïntegreerd met websites, apps of social media-applicaties. Dus het kiezen van een combinatie van een Moleskine notitieboekje met een online laagje, is 100% PSfm.

 

Activeer print met digitale content en win!
Layar is ’s werelds leukste manier om digitale content toe te voegen aan print. Het is een self-service web-applicatie die statische pagina’s voorziet van interactieve ervaringen. Ontdek de PSfm Moleskine met je smartphone en laat je verrassen door de extra’s die we samen met Layar hebben ontwikkeld.

 

Als je de oranje inlay in de Moleskine scant, kun je meedoen aan onze Layar wedstrijd! Het is de allereerste Nederlandse GEO-based Layar wedstrijd ooit, dus we zijn erg blij dat we aan het begin van deze innovatieve ontwikkeling staan. Scan de pagina’s, beantwoord de vragen en maak kans op het winnen van een fieldmarketing concept twv € 4.500,-, speciaal op maat gemaakt voor uw organisatie!