Even voorstellen, PSfm!

PSfm - 10 / 12 / 2012

Sinds 1996 stimuleert Promotional Solutions zichtbaarheid, verkrijgbaarheid en promotie van producten en diensten. In 16 jaar tijd is een indrukwekkend track record aangelegd van A-merken, acties en awards. Maar die organisatie uit 1996, die is er niet meer.

Want er is zo veel meer. Wij doen 100% fieldmarketing. En dus stoppen we niet bij een sampling of product demonstratie. Met een compleet pakket aan diensten gaan we 100% voor merkbeleving. Met bijbehorende koopbereidheid. Deze ontwikkeling maakt dat onze naam en huisstijl niet meer bij ons past.

 

PSfm, 100% Fieldmarketing
Met trots introduceren we PSfm. Waar staat PSfm voor? Promotional Solutions, fieldmarketing. Is dat belangrijk? Nee. De nieuwe naam staat symbool voor de groei van de afgelopen 16 jaar. Niet alleen van onze organisatie, maar ook de ontwikkeling in het veld. Social media, online, massamarketing… we kunnen er een hoop clichés ingooien, de basis blijft belangrijk. Dat begint op locatie, in het veld. Het kruispunt van mensen en merken. PSfm zorgt voor een stabiele basis in de huidige markt. Én dat stapje extra.

 

Nieuwe identisite
Met trots presenteren we dan ook deze nieuwe website. Samen met Rodesk zijn we onze nieuwe identiteit gaan ontwikkelen, testen en vormgeven. Met een intuïtieve user experience kunt u op gevoel door de website navigeren. Vragen over PSfm, onze nieuwe look of benieuwd wat we voor uw merk kunnen betekenen? Bel, mail of kom even langs op kantoor. En we komen u vast nog wel tegen op locatie!