De Hollandse Garnaal

De Hollandse Garnaal

Hoe je een oerhollands product op een ludieke wijze nieuw leven inblaast? Laat men duiken naar de Gouden Garnaal, gebruik uniek POS materiaal en zet de juiste mensen on the job.

Tastings
33000 Tastings
Het Nederlands Visbureau
Het Nederlands Visbureau

Missie geslaagd!

Voor het Nederlands Visbureau toerde PSfm door Nederland. ‘De Hollandse Garnaal promoten en de toepassingsmogelijkheden ervan verhogen’, dat was de opdracht. Met de tour is duidelijk geworden dat je meer kan met de Hollandse Garnaal dan alleen de garnalencocktail serveren met Kerst.

 

Niet alleen kon men amuses proeven op de locaties. Ook konden moedige vrijwilligers duiken naar de Gouden Garnaal! Met mooie prijzen in het verschiet doken er maar liefst 119 mensen naar de Gouden Garnaal. Wat weer een mooi schouwspel opleverde voor het aanwezige publiek. Dat tegelijkertijd amuses proefde, receptenkaarten meekreeg en zich kon inschrijven voor de nieuwsbrief van het Nederlands Visbureau.

 

Met meer dan 33.000 tastings, 119 duiken en 386 interviews is de Hollandse Garnaal weer top of mind bij de consument. Missie geslaagd!

Meer Informatie?

Stuur Jeroen een e-mail

of bel hem direct op 020 426 03 00