AEG

AEG

In de wereld van de stofzuigers zijn er oneindig veel mogelijkheden, de consument ziet door de bomen het bos niet meer. Er zijn teveel modellen, ieder met zijn eigen specificaties. Stofzuigers met zak, zonder zak, draadloos of toch een robot stofzuiger? Onze AEG Merk Ambassadeurs zijn getraind om de behoefte van de consument te achterhalen, zo gaat deze altijd met de juiste stofzuiger naar huis!

AEG

Hoe groot is de oppervlakte van de woning? Heeft u parket of tapijt? Zijn er trappen in het huis? Dit zijn slechts enkele vragen die onze getrainde AEG Merk Ambassadeurs stellen om de beste stofzuiger voor de consument te vinden.

 

Met 15 Merk Ambassadeurs verzorgden wij 250 sales demonstraties per jaar voor AEG. Dit deden wij op verschillende locaties in de MediaMarkt waar zij iedere zaterdag te vinden waren.

 

Ze gaven niet alleen advies, maar laten de consument ook zelf ervaren hoe de verschillende modellen werken. Het hebben van een passende stofzuiger is namelijk belangrijker dan u in eerste instantie zou denken. Het kan die wekelijks terugkerende taak namelijk een stuk aangenamer maken!

Meer Informatie?

Stuur Jesper een e-mail

of bel hem direct op 020 426 03 00