HBO Game of Thrones

PSfm - 27 / 05 / 2014

De internationaal enorm populaire tv-serie Game of Thrones, gebaseerd op de boeken van George R. R. Martin, kent ook in Nederland zijn weerga niet. Dus zet ter promotie van de vierde serie op high traffic locaties de bekende troon uit de serie neer en je creëert totale Game of Thrones madness!!!

Speciaal voor HBO verzorgde PSfm deze ludieke actie. Fans stonden massaal in de rij om op de foto te gaan met de troon uit de serie. En niet zomaar op de foto. Doordat de troon voor een green screen staat waan je je op de foto compleet in Game of Thrones sferen. Je hebt een levensechte filmposter met jezelf in de hoofdrol! Vervolgens kun je ter plekke de foto naar jezelf mailen. Ook fijn voor HBO; e-mailadressen worden verzameld voor een solide CRM bestand aan Game of Thrones fans.

De actie heeft een enorme pr voor HBO gecreëerd. De Telegraaf, RTL Boulevard, BN de Stem, Omroep Brabant, RTV Noord, Parool en nog veel meer mediaberichten over de troontour door Nederland. Wedden dat heel Nederland met de première van seizoen 4 voor de buis gekluisterd zit?