Jupiler

Jupiler

Het is zomer, lekker weer, de BBQ wordt massaal uit de schuur gehaald! Een lekker stukje vlees, goede salades en natuurlijk een ijskoud biertje. Hoe verleid je de consument in een Albert Heijn XL supermarkt tot aanschaf van een Jupiler krat?

Locaties
32 Locaties
AB InBev
AB InBev

BBQ schort

Door een personalized Jupiler schort cadeau te doen. Een eigen BBQ schort met je naam direct in de winkel erop gestreken. Of de naam van je partner, vriend of familielid. En dan ’s avonds bij de BBQ met trots rondlopen met je Jupiler schort!

 

PSfm verzorgde het totale brand activation traject. Van de productie van de materialen, de merchandising, het vrolijke personeel in de winkels tot het plaatsen en ophalen van alle materialen. Het team is speciaal getraind op het personalizen van de schorten. Én tijdens dit proces meer te vertellen over Jupiler en hoe de consument ook nog kans maakt op het winnen van een speciale Jupiler BBQ. Het team stond in meer dan 30 Albert Heijn XL winkels en heeft daar met succes de verkoop van de Jupiler kratten gestimuleerd.

Meer Informatie?

Stuur Jeroen een e-mail

of bel hem direct op 020 426 03 00