PSfm viert 25-jarig bestaan: jubileum in coronatijd

PSfm - 23 / 04 / 2021

Een heugelijk moment dit jaar en in een roerige periode: het 25-jarig jubileum van PSfm 100% Fieldmarketing. Ons plan was dit jubileumjaar te vieren met diverse feestelijke hoogtepunten. Door de huidige COVID-maatregelen hebben wij een groot deel van deze plannen moeten uitstellen. Toch willen wij stil staan bij het bereiken van dit bijzondere moment in de geschiedenis van PSfm.

Met een handvol gepassioneerde medewerkers, in een klein kantoor in Amstelveen, startte PSfm op 27 juni 1996 onder de naam Promotional Solutions. Samen met hen en onze vele getalenteerde medewerkers in het veld is Promotional Solutions uitgebouwd tot wat nu PSfm is. Als expert in sales boosten wij de verkoop van producten en diensten. Wij zijn trots om met PSfm een strategisch partner te zijn voor onze klanten zoals o.a. Nespresso, Samsung, Sonos, Red Bull, McCormick, VodafoneZiggo en Nestlé.

 

De wereld van nu is anders dan in 1996, toch is de essentie waarom we het doen hetzelfde gebleven. Door onze ervaringen en jarenlange fieldmarketing kennis te delen en toe te passen willen wij, samen met de fantastische merken waar wij voor werken, blijven groeien. Onze focus was en is onze dienstverlening nog kwalitatiever te maken, de talenten van onze mensen te laten groeien, onze data gedreven processen nog beter in te richten en te blijven innoveren. Wij geloven op deze wijze onze klanten te blijven verrassen met het creëren van een optimale merkbeleving en bijbehorend koopgedrag.

 

In de afgelopen jaren zijn PSfm Traint (gespecialiseerd trainingsbureau), PSfm Retail en PSfm Retail Electronics (exploitatie van retail) toegevoegd aan de PSfm groep. Op dit moment is de totale organisatie uitgegroeid tot een full-service dienstverlener met meer dan 1.000 medewerkers.

 

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en aan lange, loyale samenwerkingen. Nog steeds werken we samen met klanten en collega’s van het eerste uur.

 

Ons 25-jarig bestaan, daar zijn we best heel erg trots op! 25 jaar is een lange periode met heel veel herinneringen, uitdagingen, en vele mooie momenten. Wij willen dan ook graag al onze collega’s, klanten en partners bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking.

 

Een 25-jarig jubileum wil je natuurlijk vieren met alle medewerkers, klanten, partners en andere relaties. Wij kijken er naar uit om het feestelijke jubileum event dan ook in 2022 te kunnen organiseren.

 

PSfm Directieteam

Kees Wolswinkel & Jeroen Rijsdam