GetNet

GetNet

Met glasvezel internet profiteer je optimaal van supersnel en stabiel internet en kijk je voortaan probleemloos (digitaal) televisie. Ook als je met meerdere apparaten tegelijkertijd online bent. Daarnaast zijn digitale apparaten in je woning of bedrijf, zoals een spraakassistent of deurcommunicatie, altijd beschikbaar.

De taak aan PSfm om de buitengebieden van Amstelveen te bezoeken om zo inschrijvingen voor de aanleg van glasvezel te realiseren.

Supersnel internet met GetNet en PSfm in Amstelveen

GetNet heeft PSfm gevraagd om een groot postcodegebied te bezoeken, met een  sales getraind team, om glasvezel abonnementen te verkopen.

 

Met de door2door campagne heeft PSfm in zeer korte periode 1000 adressen bezocht. Een logistieke uitdaging daar het gebied was omgeven door bossen en dijken. Hiervoor hebben wij OV fietsen ingehuurd om zo de werktijden zo efficiënt mogelijk te besteden.

 

Een nauwe begeleiding vanuit het projectteam waaronder een opfristraining tussen de twee rondes door, telefonische coaching door de trainer van PSfmTraint en het projectteam leidde tot fantastische resultaten. Tijdens de Covid-19 periode hebben wij 1.5 meter lopers laten maken en die vervolgens uitgerold voor elk te bezoeken huis, waardoor een ieders veiligheid gewaarborgd kon worden.

 

 

 

 

 

Meer Informatie?

Stuur Jesper een e-mail

of bel hem direct op 020 426 03 00